Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

PIPE WRAP TAPE

καλής ποιότητας Αντιδιαβρωτική ταινία σωληνώσεων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Αντιδιαβρωτική ταινία σωληνώσεων για τις πωλήσεις
Προς Οποιονδήποτε Ενδιαφερόμενο: Ανησυχία Αυτό πρόκειται να πιστοποιήσει ότι έχουμε αγοράσει την ΤΑΙΝΊΑ ΠΕΤΡΕΛΑΊΟΥ XUNDA ΚΑΙ την ΤΑΙΝΊΑ ΑΜ μέσω «της Co. υλικών επιστρώματος σωλήνων Jining Xunda, ΕΠΕ» για το θαλάσσιο πρόγραμμα σωληνώσεων της Μαλαισίας μας σε Dec.2015 και πάντα είναι πάρα πολύ εντυπωσιασμένοι για την έγκαιρη παράδοση των αγαθών για τα οποία είμαστε πραγματικά παρακαλεσμένοι και συστήνουμε τα προϊόντα τους

—— $cu Ngoc Nguyen

Είναι επιβεβαιώνει με το παρόν έγγραφο και πιστοποιεί ότι εμείς, KHAJAH SPECIALTIES COMPANY. η κατοχή της καταχωρημένης διεύθυνσής μας στο Κουβέιτ, έχει χρησιμοποιήσει τον υλικό τύπο T100-165, τ-265, ΑΜ-1100, π-19, PP-27 επιστρώματος που κατασκευάζονται από σας από το 2012 και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ικανοποιούμε πάρα πολύ με τα ανωτέρω προϊόντα και τη καλή απόδοση υπηρεσιών τους.

—— Sushil

Σε Whome μπορεί να έχει σχέση, Έχουμε χρησιμοποιήσει την ταινία που κατασκευάζεται από σας από το 2012 μετά από τη λειτουργία 3 ετών, διαπιστώσαμε ότι η εκτέλεση αυτής της ταινίας είναι πολύ καλή, και δεν υπάρχει καμία σημαντική αποτυχία αυτής της ταινίας και είναι τόσο αποτελεσματική στο σύστημά μας. Εν τω μεταξύ, η υπηρεσία μεταπωλήσεων είναι τόσο καλή. Έτσι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ταινία σας.

—— Нефтегазстром

Το Α το LE interese, Tubos Xunda, cinta de aluminio, cinta de polietileno, μαρίνα cinta, suministrados fabricados Υ por Μ/Co. ΥΛΙΚΏΝ ΣΩΛΉΝΩΝ του s JINING XUNDA, ΕΠΕ, recubrimiento recubrimiento utilizando estado Hemos diferentes tipos de materiales de como cinta de envoltura παράγραφος γιων Que fabricantes oficiales de material de. το En productos utiliza sus

—— Gustavo

Αυτό πρόκειται να πιστοποιήσει ότι έχουμε χρησιμοποιήσει τους διαφορετικούς τύπους ντύνοντας τα υλικά όπως την ταινία περικαλυμμάτων σωλήνων Xunda, ταινία πίσσας, ταινία πολυαιθυλενίου, θαλάσσια ταινία, που κατασκευάζεται & παρεχόμενος από M/s JINING XUNDA τη Co. ΥΛΙΚΏΝ ΕΠΙΣΤΡΏΜΑΤΟΣ ΣΩΛΉΝΩΝ, το ΕΠΕ, που είναι επίσημος κατασκευαστής του υλικού επιστρώματος που έχει εργοστάσια Add- προσθέτει: Δρόμος Chenguang, πόλη Shandong Jining.

—— ADINOC

Είμαι Online Chat Now

PIPE WRAP TAPE

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : XUNDA
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 1.5 Million-2 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Co. υλικών επιστρώματος σωλήνων Xunda Jining, ΕΠΕ, ο κατασκευαστής των αδιάβροχων και σφραγίζοντας υλικών επιστρώματος κατασκευής υλικών επιστρώματος πρόληψης διάβρωσης κατασκευαστών.

 

Μια κοινή επιχείρηση αποθεμάτων, που κατέχει μια ακαθάριστη επένδυση RMB 82 εκατομμύρια, καταχώρησε το κεφάλαιο RMB 20 εκατομμύρια.

XUNDA, είναι οι μεγαλύτεροι αντιδιαβρωτικοί κατασκευαστές ταινιών στην Κίνα, με μια συνολική επένδυση 42 εκατομμυρίων, καλύψεις ενός εργοστασίου ένας τομέας 12 στρεμμάτων, έξι φυτεψτε, μια αποθήκη εμπορευμάτων, ένα κτίριο γραφείων. Έχει προσωπικό 200 ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου 69 προσωπικού παραγωγής, 14 πλήρους απασχόλησης τεχνικού, εγχώριου και εξωτερικού 19 πωλήσεων προσωπικό εμπορίου και, 15 προσωπικό μεταπωλήσεων. Η παραγωγή απόδοσης, τρεις θέσεις μετατοπίσεων, όπου το πολυπροπυλένιο ενίσχυσε τη ικανότητα παραγωγής ταινιών διάβρωσης ινών 400 τόνων/μήνας, εσωτερική/εξωτερική ικανότητα παραγωγής ταινιών αντιδιαβρωτικού πολυαιθυλενίου 400 τόνων/μήνας, 300 τόνοι της βουτυλικής ταινίας φύλλων αλουμινίου αργιλίου/μήνας, της visco-elastic ταινίας και της κόλλας 10 χιλιάδες τετραγωνικό μέτρο.

 

Οι υπηρεσίες μας: υπόγεια, το υποβρύχιο και υπέργειο έλαιο, το αέριο, το νερό και η πετροχημική διάβρωση συστημάτων μεταφοράς σωληνώσεων και η μηχανική στέγη οικοδόμησης κατασκευής προστασίας、, το λουτρό, η αδιάβροχη μόνωση σωληνώσεων、 γεφυρών、 κουζινών συγκεκριμένη αδιάβροχη και σφραγίζοντας και η UV ναυπηγική αντίστασης、 και το έλαιο, νερό τοποθετούν σε δεξαμενή την αδιάβροχη και πρόληψη διάβρωσης. Προστατεύστε το σωλήνα από την πίεση-διάβρωση, που ραγίζει, και τη elementally και μηχανικά προκληθείσα διάβρωση με τη σωστή λύση από τη μεγάλη έκταση XUNDA των πολυστρωματικών θερμικών ή κρύος-εφαρμοσμένων επιστρώματος και να δέσει με ταινία ειδικότητας συστημάτων

 

Το πλεονέκτημά μας: έχουμε την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής, επιστημονική διοικητική μέθοδος, πρώτης τάξεως ομάδα Ε&Α, τέλεια μετά από την υπηρεσία πωλήσεων σύστημα. Έχουμε περάσει SGS, το DVGW, τη δοκιμή AWWA και ISO9001, ISO14001, ISO18001, πιστοποίηση Veritas γραφείων. Είμαστε οι ελεγχόμενοι προμηθευτές SINOPEC, CNOOC, CNPC. Καθιερώσαμε από το 1998 και αυξανόμενος μέχρι το μεγαλύτερο κατασκευαστή ταινιών σωληνώσεων αντιδιαβρωτικό στην Κίνα από το 2013.

 

Η σημαντική αγορά μας συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 70 χωρών, που διανέμεται ευρέως στη Νότια Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, κεντρική Ασία, δυτική Ασία, η Μέση Ανατολή, Αφρική, Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Νότια Αμερική, Αυστραλία.

 

Φιλοσοφία:

Οι ανάγκες σας, η αναζήτησή μας.

 

Αποστολή και όραμα:

Το Xunda θα συνεχίσει να αναπτύσσει την πρόληψη διάβρωσης, αδιάβροχος και οι λύσεις σφράγισης για την προστασία των πολύτιμων υποδομής προτερημάτων του πελάτη σε όλο τον κόσμο, που εξασφαλίζει τους πελάτες μας αποκομίζουν το μέγιστο όφελος από τις λύσεις μας. ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων της αγοράς για μια εγγύηση εκτέλεσης ενάντια στη διάβρωση, ταυτόχρονα εξασφαλίζοντας σεβασμό του περιβάλλοντος και applicator.

Ακολουθώντας την παγκόσμια ηγεσία για την καινοτόμο, οικονομικώς αποδοτική, και περιβαλλοντικά αδιάβροχης και σφράγισης λύση πρόληψης διάβρωσης.

Στοιχεία επικοινωνίας
PIPE WRAP TAPE

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms.

Φαξ: 86-537-2299111

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)