Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

PIPE WRAP TAPE Ποιοτικός έλεγχος

Προς Οποιονδήποτε Ενδιαφερόμενο: Ανησυχία Αυτό πρόκειται να πιστοποιήσει ότι έχουμε αγοράσει την ΤΑΙΝΊΑ ΠΕΤΡΕΛΑΊΟΥ XUNDA ΚΑΙ την ΤΑΙΝΊΑ ΑΜ μέσω «της Co. υλικών επιστρώματος σωλήνων Jining Xunda, ΕΠΕ» για το θαλάσσιο πρόγραμμα σωληνώσεων της Μαλαισίας μας σε Dec.2015 και πάντα είναι πάρα πολύ εντυπωσιασμένοι για την έγκαιρη παράδοση των αγαθών για τα οποία είμαστε πραγματικά παρακαλεσμένοι και συστήνουμε τα προϊόντα τους

—— $cu Ngoc Nguyen

Είναι επιβεβαιώνει με το παρόν έγγραφο και πιστοποιεί ότι εμείς, KHAJAH SPECIALTIES COMPANY. η κατοχή της καταχωρημένης διεύθυνσής μας στο Κουβέιτ, έχει χρησιμοποιήσει τον υλικό τύπο T100-165, τ-265, ΑΜ-1100, π-19, PP-27 επιστρώματος που κατασκευάζονται από σας από το 2012 και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ικανοποιούμε πάρα πολύ με τα ανωτέρω προϊόντα και τη καλή απόδοση υπηρεσιών τους.

—— Sushil

Σε Whome μπορεί να έχει σχέση, Έχουμε χρησιμοποιήσει την ταινία που κατασκευάζεται από σας από το 2012 μετά από τη λειτουργία 3 ετών, διαπιστώσαμε ότι η εκτέλεση αυτής της ταινίας είναι πολύ καλή, και δεν υπάρχει καμία σημαντική αποτυχία αυτής της ταινίας και είναι τόσο αποτελεσματική στο σύστημά μας. Εν τω μεταξύ, η υπηρεσία μεταπωλήσεων είναι τόσο καλή. Έτσι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ταινία σας.

—— Нефтегазстром

Το Α το LE interese, Tubos Xunda, cinta de aluminio, cinta de polietileno, μαρίνα cinta, suministrados fabricados Υ por Μ/Co. ΥΛΙΚΏΝ ΣΩΛΉΝΩΝ του s JINING XUNDA, ΕΠΕ, recubrimiento recubrimiento utilizando estado Hemos diferentes tipos de materiales de como cinta de envoltura παράγραφος γιων Que fabricantes oficiales de material de. το En productos utiliza sus

—— Gustavo

Αυτό πρόκειται να πιστοποιήσει ότι έχουμε χρησιμοποιήσει τους διαφορετικούς τύπους ντύνοντας τα υλικά όπως την ταινία περικαλυμμάτων σωλήνων Xunda, ταινία πίσσας, ταινία πολυαιθυλενίου, θαλάσσια ταινία, που κατασκευάζεται & παρεχόμενος από M/s JINING XUNDA τη Co. ΥΛΙΚΏΝ ΕΠΙΣΤΡΏΜΑΤΟΣ ΣΩΛΉΝΩΝ, το ΕΠΕ, που είναι επίσημος κατασκευαστής του υλικού επιστρώματος που έχει εργοστάσια Add- προσθέτει: Δρόμος Chenguang, πόλη Shandong Jining.

—— ADINOC

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Σχέδιο ποιοτικού ελέγχου

Προκειμένου να παρασχεθεί υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα και να καθιερώσει μια ποιοτική προοπτική με τους πελάτες και την αγορά ως καθοδήγηση, το 1999 η επιχείρησή μας πήραν το προβάδισμα στη διάβαση της πιστοποίησης ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9000 στην αντιδιαβρωτική βιομηχανία. Το 2002, η επιχείρησή μας πέτυχε στο μετασχηματισμό από την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9000 έως την έκδοση 2000. Και το 2005, η επιχείρησή μας πέρασε την περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ISO14001. Διάβαση αυτών των διεθνών προτύπων και καθιέρωση του αντίστοιχου συστήματος διαχείρισης

έχει παράσχει την επιχείρησή μας μια υγιής ασφάλεια για να κατασκευάσει τα προϊόντα που προσαρμόζονται στα διεθνή ή επαγγελματικά πρότυπα.

 

Μέτρα και περιεχόμενο:

 

1. Αγορά των πρώτων υλών:

Για να οργανώσει το ενδιαφερόμενο προσωπικό για να επιλέξει, να αξιολογήσει και να ελέγξει τους προμηθευτές των πρώτων υλών. Η αγορά των πρακτόρων θα επιλέξει τους καταρτισμένους προμηθευτές των αντίστοιχων πρώτων υλών σύμφωνα με τον κατάλογο καταρτισμένων προμηθευτών και θα αγοράσει τις πρώτες ύλες στην ακριβή συμφωνία με τα τεχνικά πρότυπα προμήθειας.

2. Εργοστάσιο-στην επιθεώρηση:

Οι επιθεωρητές πρώτης ύλης είναι αρμόδιοι για τη δοκιμή κάθε στοιχείου σύμφωνα με τα εξεταστικά πρότυπα για τις πρώτες ύλες διεύθυνση της δοκιμής δειγματοληψίας σε κάθε τύπο προϊόντος για τα υλικά των διαφορετικών προδιαγραφών και επιλέγοντας τυχαία 10% των υλικών για τη δοκιμή δειγματοληψίας. Μόνο οι κατάλληλες πρώτες ύλες μπορούν να γίνουν αποδεκτοί για τη χρήση.

3. Επιθεώρηση -παραγωγής:

Κάθε διαδικασία θα εξεταστεί από τους επιθεωρητές της διαδικασίας εν λόγω. Κατόπιν οι επαγγελματικοί ποιοτικοί επιθεωρητές είναι αρμόδιοι για τη διεύθυνση της δοκιμής δειγματοληψίας. Σε περίπτωση οποιασδήποτε μη διαθεσιμότητας, πραγματοποιήστε αυστηρά τη διαδικασία ελέγχου των αποκλειμένων προϊόντων. Τα ημιτελή προϊόντα της προηγούμενης διαδικασίας πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις προσόντων προτού να αναγνωριστούν στην επόμενη διαδικασία. Τα αποκλειμένα ημιτελή προϊόντα δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Οι ποιοτικοί επιθεωρητές είναι αρμόδιοι για την υποβολή των δειγμάτων στο εργαστήριο για τη δοκιμή κάθε δείκτη απόδοσης.

4. Αποθήκη εμπορευμάτων-στην επιθεώρηση

Οι επαγγελματικοί ποιοτικοί επιθεωρητές είναι αρμόδιοι για τη δειγματοληψία 10% τελειωμένη - προϊόντα για την επιθεώρηση. Σε περίπτωση οποιουδήποτε αποκλειμένου προϊόντος, τα διπλά δείγματα έως ότου είναι κατάλληλα.

5. Αποθήκευση

Χαρακτηρίστε τα προϊόντα των διαφορετικών προδιαγραφών και των ημερομηνιών της παραγωγής αντίστοιχα. Προσδιορίστε και απομονώστε τα αποκλειμένα προϊόντα για να αποτρέψετε οποιαδήποτε λανθασμένη διάθεση. Εξοπλίστε την αποθήκη εμπορευμάτων με την υγρασία - απόδειξη, υγρή απόδειξη και πυρκαγιά-ελέγχοντας βασικές εγκαταστάσεις για να εξασφαλίσετε ένα ασφαλές και κατάλληλο περιβάλλον αποθήκευσης.

6. Αποθήκη εμπορευμάτων-έξω (παράδοση) επιθεώρηση:

Οι ποιοτικοί επιθεωρητές τελικών προϊόντων και οι φύλακες αποθηκών εμπορευμάτων είναι αρμόδιοι για τον έλεγχο η προδιαγραφή των προϊόντων, η ποσότητα, τα ζητήματα ημερομηνίας παραγωγής και ποιότητας και δοκιμή κάθε δείκτη απόδοσης των προϊόντων. Σε περίπτωση οποιουδήποτε αποκλειμένου στοιχείου, τα προϊόντα κρίνονται για να αποκλειθούν. Οποιοδήποτε αποκλειμένο προϊόν δεν θα επιτραπεί για την παράδοση.

Όλα τα μέτρα σχετικά με την αγορά των πρώτων υλών, εργοστάσιο-στην επιθεώρηση, επιθεώρηση -παραγωγής, αποθήκη εμπορευμάτων-στην επιθεώρηση, αποθήκευση, και αποθήκη εμπορευμάτων-έξω (παράδοση) επιθεώρηση θα αποτρέψουν τα αποκλειμένα προϊόντα από να μπούν στις αγορές. Στο μεταξύ, η πλήρης και τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων και το ακολουθώντας σύστημα θα εξασφαλίσουν την ευρεία εφαρμογή των αντιδιαβρωτικών προϊόντων που κατασκευάζονται από την επιχείρησή μας στο πετρέλαιο και τους αγωγούς υγραερίου.

Πιστοποιήσεις
 • PIPE WRAP TAPE

  Πρότυπο:ISO 9001

  Αριθμός:10117Q16071R1M

  Ημερομηνία Έκδοσης:2017-09-14

  Ημερομηνία λήξης:2020-09-13

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Tape manufacture and sales

  Που εκδίδονται από:Beijing zhonglian tianrun

 • PIPE WRAP TAPE

  Πρότυπο:Test report

  Αριθμός:GZIN1708039105MR

  Ημερομηνία Έκδοσης:2018-10-01

  Ημερομηνία λήξης:2020-12-23

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Tape

  Που εκδίδονται από:SGS

 • PIPE WRAP TAPE

  Πρότυπο:Aprroval

  Αριθμός:2016

  Ημερομηνία Έκδοσης:2016-12-10

  Ημερομηνία λήξης:2020-11-30

  Πεδίο εφαρμογής / Range:exhibition

  Που εκδίδονται από:India Oil

 • PIPE WRAP TAPE

  Πρότυπο:Quanlity

  Αριθμός:01126045

  Ημερομηνία Έκδοσης:2013-07-01

  Ημερομηνία λήξης:2023-06-30

  Πεδίο εφαρμογής / Range:water pipeline quanlity

  Που εκδίδονται από:AWWA

 • PIPE WRAP TAPE

  Πρότυπο:Materials Supplier

  Αριθμός:02140047011

  Ημερομηνία Έκδοσης:2016-10-02

  Ημερομηνία λήξης:2020-10-01

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Oil product supplier

  Που εκδίδονται από:CNPC

Στοιχεία επικοινωνίας
PIPE WRAP TAPE

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms.

Φαξ: 86-537-2299111

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)